Traktorpikene
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LAGERTØMMING!

LAGERTØMMING! SISTE REST! OPP TIL 75%!

Arbeidsklær for og av kvinner - siden 2014

Gårdsbutikken Læmmen

I juni 2020 åpnet vi en stor gårdsbutikk i Grong. Butikken har fått navnet etter lokalene den ligger i - nemlig Læmmen. Den gamle låven på gården fikk en real oppgradering og fungerer i dag som butikk, showroom og café/ pub. Her kan du finne Traktorpikenes kleskolleksjon, interiørvarer og koselige sitteplasser både innendørs og utendørs. Vi tilbyr både kalde og varme drikker i tillegg til enkel matservering, hjemmebakst, småkaker og is.

Vi holder butikken åpen til følgende tider (høsten -23):
Onsdager 12.00-16.00
Torsdager 14.00-20.00
Fredager 12.00-16.00

Sommeren 2023 åpnet vi dørene for pubkvelder i lokalene til stor begeistring for både lokale og tilreisende. Pubkvelder arrangeres annenhver helg vekselsvis fredag og lørdag fra 19.00-01.00.

For mer info og oppdaterte åpningstider - følg gjerne Læmmen på Facebook her!

Send melding/ mail ved spørsmål: 95807673/ ingvild@traktorpikene.no.

Læmmen og vårt flotte møterom med kjøkken kan leies på forespørsel. Vi samarbeider hovedsaklig med Leksås Gårdsmat om catering. Alternativ servering kan avtales.

Du kan kjøpe Digitale gavekort i nettbutikken, eller fysiske gavekort på Læmmen. En flott måte å handle lokalt på og du trenger ikke vente på åpningstidene våre når du trenger en gave 🙂

 

 

Følg også gårdsbutikken vår på Instagram.

Varene i gårdsbutikken vil hovedsaklig selges lokalt fra gårdsbutikken, men noen produkter kan du også finne her i nettbutikken.

 

Trykk ENTER for å søke